Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten in actie bij Ridderkerk en Alblasserdam om gevonden fiets

0

RIDDERKERK  / ALBLASSERDAM – Tientallen hulpverleners zijn zaterdagmiddag 28 januari 2023 opgeroepen voor een melding over een mogelijk persoon te water ter hoogte van de Crezeepolder bij Ridderkerk, recht tegenover de West-Kinderdijk in Alblasserdam. In de polder was een onbeheerde fiets gevonden en er werd gevreesd dat de eigenaar van de fiets te water was geraakt. De duikers, Rijkswaterstaat, de KNRM, de brandweerboot, de ambulancedienst, de politie en de brandweerquad werden opgeroepen voor hulp.

Er werd in de omgeving gezocht en al snel bleek dat een man zijn fiets even had neergelegd om verderop in het natuurgebied foto’s te maken. De fietser was zich van geen kwaad bewust. Bij die constatering werd de zoekactie afgebroken.

Op de rivier de Noord tussen Alblasserdam en Ridderkerk lagen onder meer boten van de brandweer, KNRM en Rijkswaterstaat. Ook die zijn intussen weer vertrokken.

Foto’s: Cornelis Buitendijk en Peter Stam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer