Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen overval Kruidvat Dordrecht

0

DORDRECHT – Donderdagmorgen 5 januari 2023 overviel een man met een mes de Kruidvat aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Even voor 9.30 uur kwam een tengere man met capuchon de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij deed een greep uit de kassa en vertrok met een onbekend geldbedrag. Er raakte niemand gewond.

Agenten zochten in de omgeving, maar konden nog niemand aanhouden. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond aandacht voor de zaak.

Signalement
De overvaller was een man van tussen de 1.70 en 1.80m lang met een normaal postuur. Hij droeg een korte donkerkleurige/donkerblauwe gewatteerde jas met capuchon over zijn hoofd en daaronder een grijs vest. De dader droeg een mondkapje voor zijn gezicht en een muts en hij had een zwarte joggingsbroek aan. Hij had grijs/lichtgroene gympen aan en droeg strakke werkhandschoenen. De dader had een mes bij zich en hij sprak Nederlands sprekend met accent.

Tips
Was u getuige van de overval? Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u camerabeelden? Laat het de politie weten en bel naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Of vul het tipformulier op de website van de politie in.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer