Tiplijn: 06-19541384

Schuurtjes in brand in Zwijndrecht; flinke rookontwikkeling

1

ZWIJNDRECHT – In de buurt van de Rotterdamseweg in Zwijndrecht hebben woensdag 25 januari 2023 twee schuurtjes in brand gestaan. Bij de brand kwam veel rook vrij. Rond 14.45 uur hebben de hulpdiensten opgeschaald naar middelbrand. Er zijn geen gewonden. Volgens buurtbewoners zijn er na de brand mensen weggerend, waardoor even werd gedacht aan brandstichting. Intussen wordt er ook rekening gehouden met het scenario dat er een accu van een elektrische fiets in brand is gevlogen door een defect.

Foto’s: Eline Moerkerken en Lars Liefhebber.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Er zijn camera beelden van 2 jongeren die een brandend flesje tegen het schuur gegooid hebben. De 2 jongeren hebben eerst het flesje gevuld met bezine bij het tankstation aan de overkant.

Reageer