Tiplijn: 06-19541384

Ark van visvereniging Gorinchem bijna gezonken

0

GORINCHEM – De brandweer is woensdagavond uitgerukt naar het Paardenwater in Gorinchem. De ark van de plaatselijke visvereniging, HSV Gorinchem, bleek water te maken. Medewerkers van de vereniging waarschuwden direct de brandweer.

De brandweer nam vervolgens geen halve maatregelen en kwam met veel materieel ter plaatse. Direct werd begonnen met het leegpompen van de ark. De visvereniging schrijft op haar website: ”Gelukkig lukte het om het water weg te pompen en te voorkomen dat de ark zonk. De oorzaak van het lek is nog onduidelijk. Een bergingsbedrijf zal nu proberen om de ark boven water te houden en het lek provisorisch te dichten”. Wat de gevolgen zijn voor de activiteiten van de visvereniging in de ark is vooralsnog onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer