Tiplijn: 06-19541384

Gezochte Skoda na schietpartij in Zwijndrecht aangetroffen in Rotterdam

0

ROTTERDAM – De politie heeft vanmorgen de Skoda Octavia aangetroffen die de politie zocht naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht. Afgelopen maandag vroeg de politie iedereen om uit te kijken naar een grijze Skoda die mogelijk zou zijn gebruikt door de vermoedelijke schutter van de schietpartij, de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Mede dankzij tips van oplettende personen trof de politie de betreffende Skoda vanmorgen aan langs de Kuinder in Rotterdam-Noord.

De politie is nog steeds met man en macht op zoek naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. De Skoda is door de politie in beslag genomen en zal tot in detail worden doorzocht. Ook vraagt de politie wederom de hulp van omwonenden, met name in de omgeving van de plaats waar de auto is aangetroffen. Heeft u gezien dat deze auto door iemand werd geparkeerd en heeft u dus meer informatie over het tijdstip dat dit is gebeurd. Of heeft u andere aanvullende informatie of zelfs videobeelden die voor de politie van belang zou kunnen zijn, meldt u zichzelf dan bij de politie via nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer