Tiplijn: 06-19541384

Grijze Skoda Octavia gezocht naar aanleiding van dodelijk schietincident Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In het onderzoek naar de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia Vuong vraagt de politie uw aandacht voor het volgende. De auto waarmee hij na het schietincident is gevlucht, is afgelopen nacht aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht. We vermoeden dat de verdachte nu gebruik maakt van een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F.

De politie doet onafgebroken onderzoek naar de locatie van de voortvluchtige verdachte. De aanleiding van het incident wordt nog steeds gezocht in de relationele sfeer.

De politie begrijpt de bezorgdheid en het aantal vragen naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht. Het voornaamste doel van de politie op dit moment is het met man en macht zoeken naar de voortvluchtige om hem aan te kunnen houden. Dit gebeurt met zichtbare en onzichtbare middelen. Afgelopen dagen zijn er diverse instappen geweest met betrekking tot het onderzoek, onder andere in Zwijndrecht, Dordrecht en Rotterdam. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte.

Internationaal gesignaleerd
Inmiddels zijn er tientallen tips binnengekomen bij de politie. De politie neemt al deze tips serieus. ”We zijn blij met betrokkenheid van burgers en hopen dat zij zaken blijven melden bij ons. Dit helpt ons in het onderzoek”, zo stelt de politie maandag. De verdachte staat internationaal gesignaleerd. Elke overheidsinstantie is door de politie geïnformeerd over de voortvluchtige.

Camerabeelden
Heeft u tips, informatie en/of camerabeelden en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komt de politie heel graag met u in contact. Dat kan via het nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ziet u de genoemde grijze Skoda Octavia? Bel direct 112 en benader de bestuurder niet zelf. Heeft u iets gezien op of in de direct omgeving van de Veldslahof of heeft u daar camerabeelden van? Ook dan komt de politie graag met u in contact.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer