Tiplijn: 06-19541384

Busje botst tegen lantaarnpaal en boom in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een bedrijfswagen is op dinsdagmorgen 24 januari zwaar beschadigd geraakt na een aanrijding op de Componistenstraat in Gorinchem. Rond 12.30 uur botste de auto door nog onduidelijke redenen eerst tegen een lantaarnpaal en daarna tegen een boom. De auto raakte hierbij behoorlijk beschadigd. Voor zover nu bekend ging het om een eenzijdige aanrijding, waar verder geen andere weggebruikers bij betrokken zijn geweest. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Wel is de bestuurder voor de zekerheid nagekeken door een toegesnelde ambulance. Voor zover bekend raakte de bestuurder niet ernstig gewond. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de auto af te voeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer