Tiplijn: 06-19541384

Gewonden op A16 na botsing tegen auto en pijlwagen; bestuurster mogelijk onder invloed

0

DORDRECHT / MOERDIJK – Drie mensen zijn zondag 22 januari 2023 gewond geraakt bij een ongeval ter hoogte van de Moerdijkbrug tussen Dordrecht en Moerdijk. Het ongeval gebeurde op de A16. Een 26-jarige automobiliste uit Ter Aar botste tegen de wagen van een 42-jarige man uit Rotterdam en ze ramde een pijlwagen die daar stond vanwege werkzaamheden. De vrouw was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Bij de bestuurster uit Ter Aar zat een 18-jarige vrouw uit Utrecht op de bijrijdersstoel. Alle drie de inzittenden van de twee voertuigen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer moest er aan te pas komen om de gewonden uit de voertuigen te halen. Ook het Mobiel Medisch Team, de politie en de ambulancedienst waren aanwezig voor hulp.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer