Tiplijn: 06-19541384

Fietsster raakt gewond bij aanrijding met auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 19-jarige vrouw uit Alblasserdam is vrijdagochtend 20 januari 2023 gewond geraakt bij een ongeval op de Blokweerweg in Alblasserdam. De fietsster reed over het fietspad en wilde afslaan naar de Van Eesterensingel. Tijdens het afslaan zag zij een auto op de doorgaande weg over het hoofd. Een botsing was het gevolg.

De politie en de ambulancediensten kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De fietsster had onder meer last van haar heup en been. Hoe ernstig het letsel precies is, moet later uit onderzoek blijken. De hulpdiensten spreken van een ‘typisch winterongeluk’ met verminderd zicht en gladheid.

De automobiliste is ongedeerd gebleven. De fiets en de auto zijn beschadigd geraakt. Deze schadeafhandeling vindt via de verzekeringen van de beide partijen plaats.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer