Tiplijn: 06-19541384

Bestelwagen belandt in sloot bij Hornbach; bijrijder wilde alvast starten

0

ALBLASSERDAM – Een bestelwagen is donderdagmiddag 19 januari 2023 in een sloot beland langs het bedrijventerrein van bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. De bijrijder van de bedrijfsauto had het koud en wilde de auto alvast starten. Hij startte het voertuig vanaf de bijrijdersstoel. Omdat de auto nog in een versnelling stond, reed de Opel direct rechtdoor de sloot in. Met spanbanden werd voorkomen dat de bestelwagen nog verder in het water terecht zou komen. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald en meegenomen.

Op dezelfde plek zijn al meerdere voertuigen te water geraakt. In 2016 startte een jongen alvast zijn vaders auto. Ook die auto stond in de versnelling en reed de sloot in. In 2015 trapte een man het gas in, in plaats van de rem. Zijn voertuig kwam in de sloot terecht. In 2021 dacht een man zijn auto in z’n achteruit te hebben gezet. In plaats daarvan stond ‘ie in z’n vooruit. De auto belandde deels in de sloot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer