Tiplijn: 06-19541384

Man (44) aangehouden na steekincident in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari 2023 een man aangehouden na een steekincident in Dordrecht. De politie kreeg even na middernacht, rond 00:15 uur, een melding van een ruzie in de Boshamerstraat in Dordrecht. Er bleek sprake te zijn geweest van een steekpartij. Volgens een woordvoerder van de politie betrof dit een ruzie in de ”relationele sfeer”. Een 44-jarige man kon direct worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer, een vrouw, na te kijken. Voor zover bekend raakte zij slechts lichtgewond en bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

Een week eerder, op zaterdag 7 januari, raakte in Dordrecht ook al iemand gewond na een steekpartij. Dat gebeurde toen in de Kokmeeuwstraat. Ook toen sprak de politie van een incident in de relationele sfeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer