Tiplijn: 06-19541384

Inbreker winkel Spuiweg Dordrecht dankzij bloedspoor in de kraag gevat

0

DORDRECHT – Agenten hebben in Dordrecht een 31-jarige inbreker in de nacht van donderdag op vrijdag 13 januari in de kraag gevat. Bij de politie kwam er een melding binnen dat er ingebroken werd in een winkel aan de Spuiweg. Agenten die ter plaatse kwamen zaken dat er een ruit was vernield. Op de grond lagen glasscherven en bloed.

Meerdere agenten volgden het bloedspoor en startten een zoektocht naar de gewonde verdachte. Enkele straten verderop werd een 31-jarige man met bebloede handen aangetroffen. De dertiger is aangehouden en de recherche is een onderzoek gestart. Eenmaal aangehouden liet de man weten: “Ik had beter thuis kunnen blijven vannacht.” Daar waren de agenten het roerend mee eens.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer