Tiplijn: 06-19541384

Flitsbus politie geraakt bij aanrijding tussen auto en aanhanger

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de kruising Rivierdijk met de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam zijn vrijdagmiddag 13 januari 2023 twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte ook een flitsbus van de politie beschadigd. Vanuit de bus werden op dat moment snelheidsmetingen verricht.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur vermoedelijk doordat een automobilist, die vanaf de Sluisweg kwam, de bocht te ruim nam. De bestuurder van een auto met aanhanger reed over de Rivierdijk en moest uitwijken. Daarbij raakte hij de auto en schampte hij de geparkeerde politiebus.

Er raakte bij het ongeval niemand gewond. Wel raakten de auto die vanaf de Sluisweg kwam, de aanhanger van de automobilist die over de Rivierdijk reed en de politiebus beschadigd bij het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer