Tiplijn: 06-19541384

Willem de Zwijger College in Papendrecht ontruimd na mogelijke gaslekkage

0

PAPENDRECHT – Het Willem de Zwijger College, gelegen aan de Van der Palmstraat in Papendrecht, is woensdagmiddag 11 januari 2023 ontruimd. Reden hiervan was een melding van een mogelijke gaslekkage bij de school.

Terwijl de brandweer werd gealarmeerd heeft het BHV personeel van de school geheel volgens protocol de school ontruimd. De brandweer heeft metingen verricht in en rondom de school. Vooralsnog is het niet bekend of er daadwerkelijk een gaslekkage is aangetroffen. Zeer waarschijnlijk zullen de resterende lessen vandaag niet meer doorgaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer