Tiplijn: 06-19541384

Gewonden na aanrijding met boom op de N830 bij Dalem

0

DALEM – Bij een aanrijding op de Graaf Reinaldweg tussen Dalem en Vuren zijn dinsdagavond 10 januari 2023 twee personen gewond geraakt.

Een personenauto raakte bij het verlaten van de bebouwde kom van Gorinchem door nog onbekende redenen de macht over het stuur kwijt waarna de auto tegen een boom terecht kwam. De auto was op dat moment onderweg richting het dorp Vuren.

Onder meer twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Eén persoon moest door de brandweer geholpen worden om uit de auto te komen. Toch raakte beide inzittenden niet ernstig gewond. Zij zijn wel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De inzet van de traumahelikopter bleek dan ook niet noodzakelijk.

Volgens de politie ging het om een eenzijdig ongeval waar geen andere weggebruikers bij waren betrokken. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. De N830 tussen Dalem en Vuren is gedurende het ongeval afgesloten geweest voor verkeer in beide richtingen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer