Tiplijn: 06-19541384

Man neergestoken in woning Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 36-jarige man is zaterdagavond 7 januari gewond geraakt bij een steekpartij in een woning in Dordrecht. Dat gebeurde rond 22.40 uur in de Kokmeeuwstraat. Vanwege potentieel ernstig letsel werd, naast een ambulance, ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam met spoed ter plaatse gevraagd.

Eenmaal ter plaatse besloot het ambulancepersoneel de komst van het MMT niet af te wachten en het slachtoffer met spoed te vervoeren naar het ziekenhuis. De politie heeft in de woning een groot mes veilig gesteld, waarmee waarschijnlijk gestoken is. Volgens de politie was de steekpartij een gevolg van een ruzie in de “relationele sfeer”. De politie heeft kort na de steekpartij een 34-jarige vrouw aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij. Zij zit nog vast. Het is niet bekend wat de huidige toestand van het slachtoffer is.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer