Tiplijn: 06-19541384

Man in de boeien na ruzie in Nieuw-Lekkerland over omgang met kind

2

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft vrijdagmiddag 6 januari 2023 een man in de boeien geslagen na een hoogopgelopen conflict over een kind. Dit gebeurde in de Van de Rovaartstraat in Nieuw-Lekkerland. Agenten kregen een melding van een vrouw dat er een kind was meegenomen en dat de betrokken man mogelijk een vuurwapen in bezit had. Hierop gingen in de hele regio politiewagens met spoed naar het Lekdorp. Onderweg werden voor de veiligheid de zogenoemde ‘zware vesten’ aangetrokken.

Eenmaal bij de woning in Nieuw-Lekkerland bleek dat de ex van de meldster en haar nieuwe vriend een conflict hadden over wie wanneer met het kind van de vrouw en ex-man om mag gaan. Ook toen de politie al ter plaatse was, liepen de gemoederen hoog op. Ook waar het kind zelf nog bij was.

Nadat één van de mannen de ander aanviel, werd één van de mannen door agenten tegen de grond gewerkt en in de handboeien geslagen. Uiteindelijk mocht de man toch weer uit de boeien en volgden er gesprekken, waarin werd aangedrongen op het opstellen van een goede omgangsregeling. Niemand heeft aangifte gedaan en er zijn geen personen aangehouden.

Tot slot werd er gefouilleerd en werd er een Franse auto doorzocht. Er werd geen vuurwapen aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer