Tiplijn: 06-19541384

Man uit het water gered in Gorinchemse sluis

0

GORINCHEM – Een man is donderdag door onbekende oorzaak te water geraakt in de Grote Merwedesluis bij Gorinchem. Dat gebeurde donderdagochtend 5 januari 2023 om 10.45 uur. Sluiswachters en een schipper konden de man helpen op het droge te komen. Met een reddingsboei en pikhaak kon de drenkeling naar de kant worden gebracht, waarna hij via een trap omhoog kon klimmen. Agenten en ambulancemedewerkers hebben zich daar over de man ontfermd. Hij is voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht. Opgeroepen brandweerduikers en boten hoefden niet te worden ingezet.

Foto’s: Tim Wever en Tim den Ottelander

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer