Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert man voor mishandeling in Alblasserdam; 6 politievoertuigen ter plaatse

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagavond 3 januari 2023 in de Fop Smitstraat in Alblasserdam een 30-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van mishandeling. De politie kwam met zes politievoertuigen ter plaatse. Voor de slachtoffers van het huiselijk geweld kwam een ambulance ter plaatse.

De 30-jarige Rotterdammer werd gefouilleerd, in de handboeien geslagen en naar het politiebureau gebracht. Bij het huiselijk geweld werden ook vernielingen aangericht in de woning. Omdat het een incident in de relationele sfeer betreft, wordt de woordvoering vanuit de politie beperkt gehouden. De slachtoffers zijn nagekeken door iemand van de ambulancedienst, maar hoefden niet meer naar het ziekenhuis.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer