Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brandende container op terrein van Scouting Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op het terrein van de scouting aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam heeft zaterdag 24 december 2022 een afvalcontainer en een deel van een heg in brand gestaan. Passanten zagen aan het begin van de middag dat er op de container iets in brand stond. De brandweer werd gebeld. Intussen werd ook een sleutelhouder gewaarschuwd om het hek te openen. De brandweer heeft de brandende bak en de heg geblust met water. Hoe de brand precies is ontstaan, is niet duidelijk. Er was zaterdag, voor zover bekend, niemand op het terrein aanwezig.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer