Tiplijn: 06-19541384

Onbekenden gooien baksteen tegen ruit van telefoonwinkel in Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Onbekenden hebben woensdagavond een baksteen tegen de ruit van een telefoonwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht gegooid. Dat gebeurde rond 19.00 uur, een uur na sluitingstijd van de telefoonwinkel in winkelcentrum De Schoof.

De politie ging in eerste instantie uit van een mogelijke overval of inbraak, maar voor zover bekend bleef het ”slechts” bij een vernieling. De ruit raakte zwaar beschadigd maar er zijn geen personen in de telefoonzaak geweest en er is dan ook niets buit gemaakt. De politie onderzoekt de vernieling en bekijkt daarbij uiteraard ook de vele camerabeelden van het winkelcentrum. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer