Tiplijn: 06-19541384

Forse rookontwikkeling bij woningbrand Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een woningbrand aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam is woensdagavond veel rook vrijgekomen. De brandweer werd net na de klok van 21.00 uur gealarmeerd voor de brand. De brandweerlieden van de post Hardinxveld kregen assistentie van de hoogwerker van brandweer Papendrecht.

Bij de brand kwam redelijk veel rook vrij. Desondanks had de brandweer de brand relatief snel onder controle. Wel ontstond in de woning de nodige brand- rook en waterschade. De brandweer onderzoekt nog wat de oorzaak van de brand geweest is. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij het afhandelen van de ontstane schade.

Foto’s: Jorrit de Haas, Arie-Jan van Termeij & Laurens Rozendaal

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer