Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken groots uit vanwege fiets langs waterkant in Dordrecht

0

DORDRECHT – Maandagochtend 19 december 2022 zijn de hulpdiensten gewaarschuwd voor een fiets langs de waterkant in Dordrecht. De kinderfiets werd omstreeks 08.50 uur aangetroffen nabij het water in het Wielwijkpark, ter hoogte van de Maarten Harpertsz Trompweg. Politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

Een duiker van de brandweer ging het water in om op zoek te gaan naar een mogelijk slachtoffer. Terwijl de hulpverleners aan het zoeken waren meldde een voorbijganger dat de fiets er al een aantal dagen lag. Hierop is de zoekactie afgebroken en konden de hulpdiensten retour. De politie heeft de fiets meegenomen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer