Tiplijn: 06-19541384

Besturingsfout leidt tot schade aan meerdere auto’s en lantaarnpaal

0

GIESSENBURG – Meerdere auto’s zijn maandagmorgen beschadigd geraakt bij een verkeersongeval in Giessenburg. Het ongeval gebeurde even na 10.00 uur op het Kastanjeplein in het dorp. Op een parkeerterrein wilde de bestuurder van een leenauto zijn voertuig corrigeren toen kennelijk het verkeerde pedaal werd gebruikt. De auto raakte hierdoor twee andere auto’s. Ook een heg en een lantaarnpaal kwamen er niet ongeschonden vanaf.

Niemand raakte gewond. Wel is de bestuurder van de auto nagekeken door een huisarts, aangezien het ongeval toevallig bij de huisartsenpraktijk gebeurde. De betrokkenen hebben onderling de schadeformulieren ingevuld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer