Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht na vondst schoenen op het ijs in Gorinchem

0

GORINCHEM – Diverse hulpdiensten zijn zondagmiddag met spoed uitgerukt naar het kanaal langs de Nieuwe Wolpherensedijk bij Gorinchem. Halverwege de middag werd daar een schoen aangetroffen, die mogelijk vastgevroren zou zitten in het ijs. Omdat werd gevreesd voor een ongeval waarbij een persoon te water zou kunnen zijn geraakt, nam de brandweer geen enkel risico waarop een zoektocht werd opgezet.

Onder andere een duikteam uit Dordrecht en een speciale onderwater drone werden met spoed ter plaatse gevraagd. Toch kon de brandweer na een relatief korte zoekactie weer terugkeren naar de kazerne. Er werd geen persoon in het water aangetroffen.

Foto’s: Tim den Ottelander

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer