Tiplijn: 06-19541384

Vrouw onwel in Alblasserdam; inzet traumahelikopter geannuleerd

0

ALBLASSERDAM – Een vrouw, die aan het werk was in de Kerkstraat in Alblasserdam, is woensdagmiddag 14 december 2022 onwel geraakt. Dit gebeurde mogelijk door een epileptische aanval. Omdat er bij de 112-melding rekening werd gehouden met een reanimatie, werden twee ambulances, de politie en een traumahelikopter opgeroepen voor hulp. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten, bleek dat de inzet van de traumahelikopter niet nodig was en geannuleerd kon worden. Ook reanimatie was niet nodig. De vrouw, die weer bij kennis kwam, is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Foto: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer