Tiplijn: 06-19541384

Spookrijder veroorzaakt ongeval op A15 bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van donderdag 8 december is er op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam een ongeval gebeurd. Het ongeval vond plaats rond 1.00 uur op de rijbaan richting Gorinchem. Een spookrijder in een personenauto veroorzaakte een botsing met een andere auto.

Alle betrokkenen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, geen van hen bleek gewond te zijn geraakt. De politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen vervolgens weggetakeld. Over de reden dat de man spook reed kon de politie niets melden.

Het heeft enkele dagen geduurd voordat de juiste informatie bekend was. Wij plaatsen dit bericht daarom later dan normaal.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer