Tiplijn: 06-19541384

Man (20) uit Hendrik-Ido-Ambacht gewond bij ongeluk Prinsenbeek

0

PRINSENBEEK – Een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 december gewond geraakt bij een ongeval op de A16 bij Prinsenbeek. De Ambachter zat als bijrijder in een auto die tegen ene vrachtwagen met oplegger reed. De 20-jarige bestuurder raakte eveneens gewond.

De automobilist en bijrijder reden bij Prinsenbeek op de A16 richting Rotterdam, toen de auto door onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen met oplegger botste. Door de klap brak de laadklep van de oplegger af. De bestuurder van de auto verloor de macht over het stuur waarna de auto tegen de vangrail tot stilstand kwam.

Zowel de Ambachter als de bestuurder zijn door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist heeft in het ziekenhuis een blaas- en speekseltest ondergaan. Daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol, drugs en/of medicijnen achter het stuur zat. Ook blijkt de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs en hiervoor de laatste jaren al meermaals te zijn bekeurd.

De politie heeft het autowrak voor nader onderzoek in beslag genomen en zet het onderzoek naar de toedracht van deze aanrijding voort.

Foto’s: weginspecteur Bart.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer