Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (18) met vuurwapen op hoofd geslagen bij verkoopafspraak

0

DORDRECHT – Een 18-jarige man uit Dordrecht is op 8 december gewond geraakt toen hij op de parkeerplaats van het Jozef Israëlsplein in Dordrecht werd geslagen en beroofd. De politie zoekt getuigen. Het slachtoffer had via social media daar rond 20.00 uur afgesproken om spullen te verkopen en stond samen met een 17-jarige vriend uit Dordrecht op de kopers te wachten, toen een zwarte Volkswagen Polo met vier mensen erin kwam aanrijden.

Twee van hen stapten uit en kwamen naar het tweetal toe. Van een verkoop kwam het niet, want één van twee uitgestapte mannen bedreigde direct de 17-jarige met een vuurwapen. Vervolgens sloeg hij de 18-jarige met het vuurwapen twee keer op zijn hoofd. De dader en zijn maat renden daarna met de spullen naar de auto, waarna deze wegreed.

Het gewonde slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. Zijn vriend bleef ongedeerd. Beide daders waren 18 tot 20 jaar, ongeveer 1.90 meter lang, hadden een slank postuur, waren in het zwart gekleed en droegen een masker en capuchon. Getuigen van deze beroving vraagt de politie te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de recherche in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer