Tiplijn: 06-19541384

Guus (3) uit Nieuwpoort waarschuwt ouders voor schoorsteenbrand

0

NIEUWPOORT – De 3-jarige Guus uit Nieuwpoort heeft woensdagavond 7 december zijn ouders gewaarschuwd voor een schoorsteenbrand. Om 20.15 uur maakte de jongen zijn ouders attent op de schoorsteenbrand in een woning aan de Hoogstraat. De brandweer schaalde op naar middelbrand toen de brand in het dak, een koof en de verdiepingsvloer bleek te zitten. Brandweermensen hebben sloopwerkzaamheden uitgevoerd om de brand te kunnen blussen.

Burgemeester Segers liet zich ter plaatse informeren en leeft mee met de bewoners. De driejarige Guus heeft als hulde voor zijn inzet van de brandweer een troostbeertje gekregen. Stichting Salvage staat namens de gezamenlijke verzekeraars de bewoners bij in de schadeafhandeling.

Foto’s: Julian van Nielen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer