Tiplijn: 06-19541384

Grote zoektocht in Alblasserdamse sloot na aantreffen van skelter

0

ALBLASSERDAM – De hulpdiensten zijn vrijdag 2 december 2022 massaal uitgerukt naar een sloot langs de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam, nadat in de sloot een skelter was aangetroffen. Omdat niet uit te sluiten was dat er in het water ook nog een persoon zou liggen, rukten de brandweer, politie, ambulancedienst en duikers uit. Ook het oppervlaktereddingsteam van brandweer Nieuw-Lekkerland kwam met spoed ter plaatse.

De sloot werd zorgvuldig doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen en vooralsnog zijn er ook geen meldingen over een vermist persoon in de omgeving van Alblasserdam. De skelter is meegenomen.  Foto’s: Twan Beukers, Gerard van Helden en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer