Tiplijn: 06-19541384

Brand in vrijstaande woning Numansdorp; woningen in omgeving zonder stroom

0

NUMANSDORP – In een vrijstaande woning aan de Midelsluissedijk Oostzijde in Numansdorp is vrijdag 2 december brand uitgebroken. De brand ontstond aan het einde van de middag en de brandweer schaalde op naar ‘grote brand’. Meerdere brandweereenheden werden ingezet bij de bestrijding van de brand. Er raakte niemand gewond.

Wel kwamen 35 woningen in de direct omgeving van de brand zonder stroom te zitten. Na tweeënhalf uur was de brand onder controle en werden de laatste bluswerkzaamheden uitgevoerd. Stedin verwacht dat de woningen rond 22.00 uur weer van stroom zijn voorzien. Wat de oorzaak van de brand is en hoe groot de schade is, is onbekend.

Foto’s: Cornelis Buitendijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer