Tiplijn: 06-19541384

Mishandeling in Alblasserdam; dader en getuigen gezocht

0

ALBLASSERDAM – Een 17-jarige jongen is vrijdagavond 25 november 2022 mishandeld op de Plantageweg in Alblasserdam, ter hoogte van de rotonde bij de Randweg. Het slachtoffer werd ogenschijnlijk vanuit het niets aangevallen door een jongeman. De tiener, die op de fiets was, kreeg daarbij een flinke klap op zijn wenkbrauw. Dit gebeurde rond 23.00 uur. Volgens het slachtoffer, dat toevallig voorbij fietste, was de aanvaller zeer agressief en had de jongeman mogelijk een vechtsportachtergrond.

De dader is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een donkere jas, donkere broek en een heuptasje. De jongen was naar schatting ongeveer 16 à  17 jaar oud.

Tips over de mishandeling zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer