Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter ingezet voor verward persoon in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Hulpdiensten zijn zaterdagavond 26 november rond 20.15 uur massaal uitgerukt naar Zwijndrecht. In de omgeving van het station zou er een gewonde persoon zijn aangetroffen waarbij in eerste instantie werd uitgegaan van een mogelijke mishandeling. De politie rukte met 10 wagens uit en ook een politiehelikopter werd hierbij ingezet.

Volgens een woordvoerder van de politie zou er echter geen sprake zijn geweest van een mishandeling maar van een meisje die mogelijk in een psychose zou hebben gezeten. Zij is door ambulancepersoneel meegenomen waarna de juiste zorg voor haar geregeld zal worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer