Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt in sloot langs N214 bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – De politie, brandweer en ambulancedienst zijn vrijdagmiddag 25 november 2022 opgeroepen voor een te water geraakte auto langs de N214 bij Oud-Alblas. Al snel bleek dat de hulp van de brandweer niet meer nodig was, omdat de twee inzittenden al zelfstandig uit het voertuig waren gekomen. De inzet van de brandweer werd geannuleerd. De inzittenden van de auto bleken ook nog eens ongedeerd te zijn gebleven en hoefden dus niet mee naar het ziekenhuis. De politie en iemand van de provincie hebben geholpen bij de afhandeling van het ongeval. Hoe de auto te water kon raken, is nog niet bekend. Foto’s: Rick Groenendijk.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer