Tiplijn: 06-19541384

Brandweer en politie op pad voor luid gepiep in Alblasserdamse flat

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is zaterdagavond 19 november 2022 uitgerukt voor een melding over luid gepiep in een flatwoning aan het Scheldeplein in Alblasserdam. In de woning bleek een rookmelder te liggen die, zonder dat er rook in de woning stond, was geactiveerd en bleef piepen. Omdat de brandweer niet meer kon doen, dan constateren dat er geen brand was, werden ook de politie en Woonkracht10 ingeschakeld om contact te leggen met de bewoners. Het gepiep was zo hard, dat buren niet konden slapen. Na een uur lukte  het om contact te leggen met de bewoner. Hij gaat de rookmelder uitschakelen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer