Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (63) in ziekenhuis overleden na aanrijding Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De 63-jarige vrouw uit Sliedrecht, die vrijdagmorgen 18 november 2022 ernstig gewond raakte bij een ongeval, is in het ziekenhuis overleden. Het ongeval gebeurde op de Thorbeckelaan, ter hoogte van de Reigerlaan. De vrouw wilde met haar rollator de weg oversteken maar werd daarbij aangereden door een automobilist. Ze kwam op de motorkap terecht en belandde vervolgens op straat. Het slachtoffer werd na stabilisatie met spoed en onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Daar is de vrouw later aan haar verwondingen overleden. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer