Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doorzoekt sloot in Dalem na aantreffen fiets

0

DALEM – In een sloot langs de Graaf Reinaldweg bij Dalem is zaterdagochtend 19 november 2022 een fiets aangetroffen. De fiets lag op de kop in de sloot nabij de Beatrixlaan. De brandweer van Gorinchem, twee duikteams, een oppervlaktereddingsteam en de ambulancedienst werden gealarmeerd.

Oppervlakteredders van de brandweer hebben de sloot doorzocht. Er is niemand in het water aangetroffen. Vermoedelijk hebben vandalen de fiets bij de naastgelegen bushalte weggehaald en in de sloot gegooid. De fiets is uit het water gehaald en teruggeplaatst in het fietsenrek.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer