Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water in Hardinxveldse sloot

0

SLIEDRECHT/HARDINXVELD-GIESSENDAM – Langs de Zwijnskade tussen Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam is een vrouw zaterdagavond met haar auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde even na 22.30 uur. De vrouw reed net na de bocht richting de Broekseweg door nog onbekende oorzaak met haar auto de sloot in.

De bestuurster en tevens enige inzittende kon korte tijd later door de toegesnelde hulpdiensten uit haar auto worden gehaald. Ze is voor de zekerheid in een ambulance nagekeken op eventueel letsel waarna werd besloten dat vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk was. Een bergingsbedrijf moest worden ingezet om de auto uit de sloot te halen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer