Tiplijn: 06-19541384

20-jarige man overleden na ongeval Klaaswaal; 15-jarige bijrijder zwaargewond

0

KLAASWAAL – De 20-jarige automobilist, die vrijdagochtend 18 november 2022, samen met zijn 15-jarige bijrijder tegen een boom botste langs de Boomdijk in Klaaswaal, is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een man uit Strijen. Dat meldt de politie vrijdagmiddag. De 15-jarige bijrijder ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Kort na negen uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de Boomdijk en auto van de weg was geraakt. De auto had een boom geraakt en direct werd duidelijk dat de mannen in de auto er slecht aan toe waren. Agenten en hulpverleners ter plaatse hebben er alles aan gedaan om de slachtoffers te redden, maar voor de 20-jarige bestuurder van de auto kwam de hulp helaas te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een spoedtransport heeft de 15-jarige jongen naar het ziekenhuis gebracht, daar wordt hij nu behandeld aan zijn verwondingen.

Op de plaats van het ongeval doen rechercheurs van team verkeer onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Het vermoeden is nu dat er geen andere auto’s betrokken zijn geweest bij de aanrijding en dat er dus sprake is van een eenzijdig ongeval. Verder onderzoek zal daar zekerheid over moeten geven.

Foto’s: Cornelis Buitendijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer