Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor onwel geworden kinderen in Dordt

0

DORDRECHT – Donderdagmiddag 17 november 2022 zijn de politie, de brandweer en de ambulancedienst gealarmeerd voor onwel geworden kinderen in een schoolgebouw aan de Wielingenstraat in Dordrecht. Meerdere voertuigen kwamen ter plaatse.

Terwijl docenten de leerlingen naar het plein begeleidden, deed de brandweer in de naastgelegen sporthal metingen. Nadat de sporthal veilig was bevonden, werden de leerlingen in de sporthal opgevangen.

De brandweer deed daarna in de school meerdere metingen, maar kon niets bijzonders ontdekken. “Er zijn geen bijzonderheden gemeten en CO is uitgesloten. Kinderen zijn ter plaatse behandeld en de situatie is veilig gesteld,” meldt de Veiligheidsregio.

Tekst en foto’s: Twan Beukers Fotografie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer