Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt massaal uit voor containerbrand in Dordrecht

0

DORDRECHT – In Dordrecht is de brandweer zondagmiddag massaal uitgerukt richting de Merwedestraat vanwege een melding van een ‘industriebrand’. Onder meer de brandweer van Dordrecht en Papendrecht werden met spoed gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek het om een relatief onschuldige containerbrand te gaan. De brand was dan ook snel geblust. De politie heeft wel een aantal jongeren gecontroleerd die zich in de buurt van de brand ophielden. De brandweer moest in Dordrecht zondagmiddag binnen korte tijd uitrukken voor meerdere buitenbranden, onder andere aan de Copernicusweg, Kerkeplaat en Gelileilaan. Het is niet bekend of de brandjes met elkaar te maken hadden en of de jongens iets met de brand(en) te maken hadden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer