Tiplijn: 06-19541384

87-jarige fietsster raakt gewond bij ongeval in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 87-jarige vrouw is zondagmiddag 13 november 2022 flink gewond geraakt aan haar hoofd, gezicht en been bij een ongeval op de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde halverwege de middag ter hoogte van de Aelbert Cuyplaan. De vrouw reed op haar fiets en wilde bij de kruising, waar zij haaientanden had, de weg oversteken. Daar reed op dat moment een jongeman met een auto, met voor hem een laaghangende zon. De twee kwamen met elkaar in botsing. De tachtiger kreeg direct hulp van omstanders. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De geschrokken automobilist bleef ongedeerd. De voorkant en voorruit van het voertuig raakten beschadigd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer