Tiplijn: 06-19541384

Vechtpartijtjes in Kinderdijk na voetbalwedstrijd; politie met 7 auto’s ter plaatse

0

KINDERDIJK – Langs de Molenstraat in Kinderdijk en bij de voetbalvereniging hebben zaterdagavond 12 november 2022 in ieder geval twee vechtpartijen plaatsgevonden. Hierbij raakten een 44-jarige Kinderdijker, een 39-jarige Alblasserdammer en een Nieuw-Lekkerlander (licht) gewond. De vechtpartijen vonden plaats na de wedstrijd tussen VV De Zwerver en VV Nieuw-Lekkerland. De politie kwam aan het begin van de avond met 7 voertuigen ter plaatse.

Toen de politie aankwam, was de situatie al grotendeels onder controle. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen. Of er aangiftes gedaan worden, is bij de politie nu nog niet bekend. Vooralsnog zijn er geen personen aangehouden.

Veel bezoekers balen van het geweld, omdat dat volgens hen geen recht doet aan de fijne middag die men met elkaar heeft beleefd en waarbij De Zwerver met 1-0 won van Nieuw-Lekkerland.

Wat de aanleiding was voor de vechtpartijtjes, is bij de politie nog niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer