Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam ingezet in Hendrik-Ido-Ambacht; man aangetroffen in Ridderkerk (foto-update)

2

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag 12 november 2022 uitgerukt naar de Gerrit Hendrixlaan in Hendrik-Id0-Ambacht vanwege een melding over een verwarde man in een woning. De man dreigde de boel op te blazen; mogelijk met gas.

De hulpdiensten namen geen risico. De Dienst Speciale Interventies, de ambulancedienst, de brandweer, het Quick Response Team van de brandweer, het Team Parate Eenheid, onderhandelaars en medewerkers van netbeheerder Stedin kwamen ter plaatse. De wijk werd afgezet en er werd een plan gemaakt.

Toen de politie de woning in ging, bleek er niemand thuis te zijn. De politie wist de melder uiteindelijk te traceren bij een bedrijf in Ridderkerk. Daar is de man aangehouden. Hij krijgt hulp aangeboden.

Een groot deel van de Antoniuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht is afgesloten geweest vanwege de inzet van hulpdiensten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • Twee jaar corona en de bijbehorende (disproportionele) maatregelen die mensen volledig op zichzelf hebben geworpen. En in z´n algemeenheid een maatschappij waarin nogal wat mensen zéér op zichzelf gericht zijn: Individualisme viert hoogtij.

      Verder is hulp in toenemende mate alleen beschikbaar als je het geld er voor hebt. De ‘beste’ behandeling is lang niet voor iedereen weggelegd.

Reageer