Tiplijn: 06-19541384

Automobilist met 3 keer teveel alcohol op veroorzaakt ongeval in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 63-jarige automobilist uit Schiedam heeft donderdagavond 10 november een eenzijdig ongeval veroorzaakt op de Koningin Wilhelminalaan in Hardinxveld-Giessendam. De beschonken man reed iets voor middernacht tegen een stoeprand waardoor twee banden lek raakten. De man reed daarna verder op zijn velg en veroorzaakte gevaar op de weg. Hij raakte niet gewond. De politie liet de bestuurder blazen, wat resulteerde in een positieve ademtest.

Op het politiebureau moest de Schiedammer vervolgens een ademanalyse ondergaan. Daaruit bleek het alcoholgehalte 645 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht te zijn. Dit is bijna drie keer de toegestane hoeveelheid. Het Openbaar Ministerie zal de straf bepalen. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer