Tiplijn: 06-19541384

Auto meegesleept door vrachtwagen op A15 bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Op de A15 bij Sliedrecht-West heeft donderdagmiddag 10 november een ongeval plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond. Door onbekende oorzaak kwam rond 17.15 uur op de rijbaan richting Gorinchem een auto daar voor een vrachtwagen terecht. De auto werd een stukje meegesleept voordat de vrachtwagen en auto tot stilstand kwamen. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Een andere vrachtwagenchauffeur zette zijn vrachtwagen achter het ongeval om de situatie te beveiligen. Al snel werden twee rijstroken afgesloten en kwamen de hulpdiensten ter plaatse. Vanwege de afsluiting ontstond file. De beschadigde auto is op de vluchtstrook gezet en later door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: @tonnieontour en Rijkswaterstaat.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer