Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor kar van speelgoedtrekker in Nieuw-Lekkerlandse sloot

0

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer, ambulances en politie zijn met spoed uitgerukt voor een melding over een mogelijke drenkeling in een sloot aan de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland. In de sloot lag een kar van een speelgoedtrekker. Gevreesd werd dat er ook nog een kindje in het water zou liggen. De brandweerlieden van Nieuw-Lekkerland hebben de sloot doorzocht, maar hebben niets aangetroffen. Volgens een buurtbewoonster stond het trekkertje afgelopen al bij het afval en heeft iemand het karretje in de sloot gegooid. Foto’s: Twan Beukers en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer