Tiplijn: 06-19541384

Man neergestoken in Dordrecht; politie zoekt dader en getuigen

1
DORDRECHT – Een man is vrijdagavond 28 oktober 2022 neergestoken in Dordrecht. Het steekincident vond aan het begin van de avond plaats bij het Herman Josinahof in Dordrecht. Het slachtoffer is ernstig gewond geraakt en de dader is nog voortvluchtig. De politie heeft wel een mes aangetroffen en in beslag genomen. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord, dat met de steekpartij te maken kan hebben, contact op te nemen via het nummer 0900-8844. Ook camerabeelden zijn meer dan welkom.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zou eens bij die dakloze bij het haventje in Zwijndrecht kijken. Er schijnt dat er screenshot van zijn Facebook staat waarin hij qoute:
    Ik mep niet, ik steek

    Die gast met zo blauw wrak als vrachtwagen als profielfoto

Reageer