Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder (16) van tractor raakt gewond na aanrijding met bestelbus op de N214

0

OTTOLAND – Bij een aanrijding op de N214 bij Ottoland is vrijdagochtend 28 oktober de 16-jarige bestuurder van een tractor gewond geraakt. Rond 5.45 uur vond een aanrijding plaats tussen een bestelbus en een open tractor. De bestuurder van de bestelbus reed achterop de tractor. De bestuurder van de tractor raakte gewond. Ambulancepersoneel keek de jongen na en bracht hem naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus raakte lichtgewond.

De tractor kwam bij het ongeval op z’n kant terecht en raakte zwaar beschadigd. De N214 was vanwege het ongeval twee uur afgesloten tussen de kruising met de N216 en de Damseweg. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde tractor weggetakeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer